KLIKK → HER ← FOR OG KOMME TIL SPØRSMÅLSRUNDEN

I helga var jeg, mamma, pappa, Jeremias (broren min) og Ann-Marie (som er som en bestemor for meg) i et sted i Belgia som heter Leuven. Leuven er en kjempekoselig gammel by i Belgia! Vi har bare et år igjen, så siden vi ikke har vært så interessert i å kjøre veldig rundt i Belgia og se, så bruker vi mye tid av dette siste året til det. Vi kjørte tidelig på morran og det tokk rundt en time før vi var fremme. Vi gikk rundt og tittet på noen kirker og slikt før vi satt oss ned på en restaurant for og spise.

Ann-Marie er ikke i slekt med meg, men ho er som en bestemor for meg. Ho er en barnevenn av mormora mi så det er sånn vi har blitt kjent med henne. Ann-Marie kom på Torsag og dro hjem i dag tidelig for og feire bursdagen til Jeremias som var i går. Vi feiret bursdagen til Jeremias i går med forett, god middag og dessert. Vellykket kveld :) 

Etter skolen skal jeg og mamma kanskje dra og kjøpe iPhone 5!!! Det kommer bilder og hva jeg syntes om den senere

mamma!


Ann-Marie


lunchen min; denne greia er full av ost. Naam

Er det noen av dere andre bloggere som får sånne farger på bildenen deres?!

Kategori: Blogg
Skrevet: 10.10.2012, 15:18Kommentarer

10.10.2012, kl.15:23

utrolig fine bilder! liker designet ditt :-D

10.10.2012, kl.15:32

Ååå! Jeg bare elsker denne bloggen. Har ikke vært her såå mye, men har vært her et par ganger. Skal begynne å komme her fast. Skikkelig bra blogg du har laget nemlig, og jeg synes du har en personlig stil på en måte. Alt for mange bloggere som bare prøver å blogge som alle andre, uten å tenke på hvordan de selv er og sånt. Så du må bare fortsette med det du gjør, for det er veldig bra!!!!

Men du! En ting. Jeg har en ny konkurranse på bloggen min nå. Du kan vinne gavekort på 20 000 kroner. Alt du trenger å gjøre, er å klikke deg inn på bloggen min, å så klikke på bildet og så fylle inn navn og e-post. Høres det bra ut eller? Håper veldig at du gidder å gjøre det :-D Og jeg hadde blitt så sinnsykt glad om du gidder å lage et innlegg om denne konkurransen, og kanskje til og med posten den på Facebook!!!! TUUUUSEN TAKK PÅ FORHÅND!!!!!!!!!!

10.10.2012, kl.15:56

Fine bilder!

12.10.2012, kl.19:10

Fine bilder, og veldig fint design!


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits