I det forje innlegget jeg skrev så skrev jeg at jeg hadde tenkt til og legge ut bilder og skrive om hva som hadde skjedd siden jeg sluttet og blogge. Men sannheten er at siden jeg sluttet og blogge så har jeg ikke tatt noen bilder i det hele tatt, eller tatt med kameraet noe sted. Det er også en av grunnene til at jeg begynner og blogge igjen, fordi da kommer jeg til og ta flere bilder og spare på. 

 

For noen helger siden, så hadde jeg, Christina & Ann-Kathrin bestillt oss en time hos en frisørsalong hvor de kunne sminke oss til en fest vi skulle på senere den kvelden. Vi kom med store forventninger og vi var veldig spente på hvordan resultatet kom til og bli, siden det kostet så mye som 25?, altså rundt 180kr og bli sminket (!!). Resultatet ble helt greit, men det var virkelig IKKE værdt 180kr... Huden var kjempe fint sminket men øynene ble omtrent som om jeg hadde sminket di selv. 

 Hva syns du?
Ettersom jeg har hatt så mye skole, fotball osv. Så har jeg ikke blogget på en veldig lang stund! Men nå er fotball-sesongen og skole tentamene over, og jeg er klar til og blogge igjen! Fremmover skal jeg prøve så godt jeg kan og blogge så mye og så ofte jeg kan. Jeg skal også legge ut et inlegg senere i dag, om ikke i morgen om hva jeg har gjordt siden tiden jeg sluttet og blogge frem til nå. Jeg håper du har lyst til og følge mine hværdager i et annet land fremmover, så blogges vi.hits