Sorry altså men jeg er ikke i humør til og blogge i dag. Jeg hadde egentlig laget et dårlig inlegg til dere men jeg orker ikke poste det engang :)
KLIKK → HER ← FOR OG KOMME TIL SPØRSMÅLSRUNDEN

I morra begynner jeg i 10 klasse!! Tiden går kjempe fort! Jeg husker som om det var i går første skoledag når jeg endelig skulle begynne i "high school". Jeg syntes alle så så store og skummle ut, noe de slettes ikke var. Første skoledagen min i fjor var som sagt veldig skummel og jeg hadde ikke noen anelse om hvor jeg skulle gå osv. i og med at jeg hadde beggynt i et helt nytt bygg. Det gikk seg til etterhvert og snart visste jeg hvor alle klasserom var!

Selvom det er samme store bygg jeg skal begynne i i år er jeg fortsatt veldig nervøs. Jeg gruer meg kjempe mye til og begynne og stå opp kl: 07.00 hver dag igjen og til skolen. Det kommer til og bli et rent mareritt og komme meg opp i morgen.

Mange av de gamle vennene mine har jeg ikke sett eller snakka noe med hele sommeren så det blir kjempe gøy og se de igjen iværtfall. Det kommer også kjempe mange nye elever som det kommer til og bli gøy og bli kjent med :) 

I dag har jeg gjordt det jeg har gjordt de tre siste dagene! Nemmerlig og ligge ved poolen :)

Hva har du gjordt i dag?

 NÅ BLE BILDE FARGENE HELT FUCKA IGJEN, ANER IKKE HVORFOR!! 
KLIKK → HER ← FOR OG KOMME TIL SPØRSMÅLSRUNDEN

I dag har jeg prøvd ut en ny neggelakk som heter "Magnetic Nails". Jeg syntes ikke resultatet ble som forvetet, men det kan hende jeg gjorde noe feil som og ta på for mye neggelakk. Også hvis du ikke liker mønsteret så syntes jeg fargen er drit kul så det går jo ann og bare ha fargen uten mønsteret! Jeg har latt Chalotte og Martine prøve den en gang også, og på dem funka det ganske bra, som sagt så aner jeg ikke hvorfor. Hvis dere har lyst på denne neggelakken etter og ha sett mitt resultat så får man kjøpt den på H&M. 

Ja, jeg vet jeg suger i og ta på neggelakk!
Nå vet jeg det har blitt litt mye basseng - bilder i det siste men det er jo sommerferie enda for meg så da er det jo ikke noe annet man har mer lyst til enn og chille med en iskald Cola ved bassenget :) Uansett, i dag kl: 10.00 dro jeg på fotball trening, når jeg kom hjem igjen gjorde jeg ikke stort før jeg fikk besøk av Agnes og Charlotte! Det var deilig vær ute så vi gikk ut for og ta oss et lite bad. Deretter spiste vi middag sammen og dessert ute i solnedgangen. Etter det kjørte vi Agnes hjem og henta Martine, som bor i samme gate som Agnes. Og ho ble med hjem til meg ho også! Vi gjorde ikke stort annet enn og bare tulle før mammaen til Martine kom og henta Martine og Charlotte.

    


Neste, neste helg skal det være en kle-seg-ut - fest med alle de noske jentene fra konfirmasjonen og her er det Charlotte har tenkt til og kle seg ut som :) Fint ikke sant?

 

Hva har du gjordt i dag?

Husk SPØRSMÅLSRUNDEN !!! :)
Ja da tenkte jeg og ha en spørmålsrunde! Jeg kommer mest sannsynelig til og svare i en videoblogg, i og med at jeg selv ikke liker det når folk svarer med tekstt! Dere kan spørre om alt mellom himmel og jord også skal jeg finne en dato, når jeg har fått nok sprøsmål osv til og svare på dem :) Så da er det egentlig bare og sette igang Hva lurer du på?

 
Til deg som har vært innom bloggen min i dag! Dette blir et veldig random innlegg men jeg har bare fått så sinnsykt mange sidevisninger i dag og jeg følte jeg bare måtte legge ut et innlegg. Jeg skal begynne og bli flinkere til og blogge mere fremmover og få meg sikkerlig design og header, men jeg har bare ikke noe inspirasjon til hva jeg kan blogge om. Uansett, om ikke i morra så kommer det snart et inlegg med masse bilder eller en video om hvor jeg har vært og hva jeg har gjort i sommer :)Heisann. I dag skulle jeg egentlig på fotball trening kl 1. Men når jeg kom frem til banen hadde fotball treninga allerede vært. Det var fra 10 - 12.00. Det var fint vær ute så jeg gikk hjem igjen og koste meg ute. Det har vært rundt 30 grader i hele dag så i kveld blir det grillings :)

 

 
Nå har jeg og Martine prøvd dip dye! Jeg anbefaler dere egentlig ikke til og prøve det, fordi det var kjempe vanskerlig og få ut fargen i håret igjen etterpå. Og jeg måtte bruke kjempe masse shampoo i håret for og få det ut. Også etterpå føles håret ditt veldig slitt og pistrete ut... Men for dere som fortsatt har lyst til og prøve det men ikke vet hvordan det gjøres så er dette det du må gjøre:

  1. Flett håret i to fletter. (Jeg skulle prøve noe annet så jeg flettet hele håret i masse små fletter) Ikke flett helt ned til tuppene, men til hvor langt du vill at dip dyen skal være
  2. Bløt tuppene av håret med vann
  3. Miks den fargen konditorfargen du vill ha i håret med balsam og deretter ta det på tuppene av håret 
  4. Føn håret der du har farget det og ta i mere farge hvis du ønsker en sterkere effekt

 

Dette er håret til Lauren Conrad, og som jeg hadde lyst til og prøve og få så likt som mulig. Dette er resultatet:

 


Hehe, søte Martine i bakgrunden :)
Som dere ser ble det ikke likt håret til Lauren Conrad men jeg ble fornøyd og jeg sytes det ble ganske kult!

Hva sytes du? Hot or Not?
I helgen var jeg for første gang etter ferien sammen med bestevennene mine igjen! Det var kjempe kost og se dem igjen og vi hadde det kjempe gøy som vanlig, med kos og dansing! Jeg ble også kjent med en kjempe koselig jente som heter Agnes som har flyttet til Beliga i år og skal bo har i noen år hun også. Så nå ble plutserlig gjengen som pleide og være på 3 til være 4, men det er bre bra :)

Meg, Charlotte & Agnes

 

NOEN SOM VET HVA SOM SKJER MED BLOGG - BILDE FARGENE?

  

 
Nå har jeg endelig kommet hjem fra ferie og er tilbake til og blogge for dere! Jeg tror ikke det kommer til og bli så mye blogging fremover pga skole og lekser, men jeg skal prøve og blogge så mye jeg kan. Jeg har heller ikke så mange ideer om hva jeg kan blogge om så det er bare og komme med forslag 

#nomakeup
hits