KLIKK → HER ← FOR OG KOMME TIL SPØRSMÅLSRUNDEN

I dag har jeg spilt to kamper mot det samme laget vi spilte mot i går! Litt unødvendig og spille 3 kamper mot samme lag spørr du meg, men de kommer jo helt fra Romania. Kampene i dag gikk kjempe bra og den første kampen vant vi 4-1 og den andre vant vi 8-0. Jeg spiller spiss så jeg scora to mål. De to jentene fra det andre laget som sover over hos meg skal hjem i morra, så vi må sleppe de av på skolen kl: 09.00 i morgen tidelig. Etter det skal de til en annen skole her i Belgia og spille en kamp mot dem før de tar flyet tilbake til Romania igjen.


Hvis dere se meg sitte forran i midten med to jenter i grønnt og hvitt vedsiden av meg så er det de jeg "houser". Hun til venstre heter Ane og til høyre for meg heter Sari. 

Hva har du gjordt i helgen?

 
KLIKK → HER ← FOR OG KOMME TIL SPØRSMÅLSRUNDEN

Heisann bloggen! Dette er Charlotte som blogger.

Idag etter skolen gikk jeg rett hjem til Nadine. Som dere sikkert vet, går ikke vi på samme skole. Jeg går på den skandinaviske skolen mens hun går på en internasjonal skole. Så vi møtes som oftest bare i helgene. Nadine skal spille kamp i dag klkka åtte, og skal ha "housing". Det vil si at to jenter fra det laget hun skal spille mot, som kommer fra Bucharest (Romania), skal sove over hos henne hele helgen mens de er her. Hun "gleder" seg veldig... Her er noen bilder fra nadine og jeg. Nadine har på seg den fine St. John's fotball drakten hennes. Nå må jeg stikke for faren til Nadine kom nettop hjem og må kjøre henne til kamp som er ca 15 minutter unna.

(tull)Hva har du gjordt i dag?
KLIKK → HER ← FOR OG KOMME TIL SPØRSMÅLSRUNDEN

Jihu! Endelig har jeg fått meg nytt design. Nå blir kanskje bilde-fargene på bildene jeg legger ut bedre og ikke så brun-gråe som di pleide og bli. Dette designet her er bare et gratis-design jeg fant på google når jeg skrev inn "gratis design til blogg". Selvom det er et gratis design syntes jeg det var velidig enkelt og fint så det får nok holde for en stund.

Jeg har også for en liten stund siden, spurt søskenbarnet mitt Ida om ikke ho kunne lage design og header til meg siden ho vanligvis lager design og headere til andre blogger og tar betalt for det! Ida har sakt at ho kan gjøre det bare jeg sender ho noen bilder av megselv jeg har lyst til og bruke først. Jeg har ingen fine bilder av meg selv for øyeblikket men om ikke denne helgen så skal jeg og noen venner (Charlotte & Martine) kanskje ut på en åker og ta bilder en dag. Da blir det sikkert noen OK bilder som jeg kan bruke og som jeg kan sende til Ida som ho kan bruke og lage header til meg smile

Hva syntes du om designet?
Heisann! 

KLIKK → HER ← FOR OG KOMME TIL SPØRSMÅLSRUNDEN

Grunnen til at jeg ikke har blogget noe hele denne uken er fordi jeg har hatt så mye og gjøre i det siste i og med at jeg går på fotball 4 ganger i uka og at jeg har kjempe masse lekser. Jeg har heller ikke hatt så mye og blogge om så jeg har tenkt at når helgen kommer skal jeg ut med venner og ta masse bilder og blogge mye osv. Men når helgen endelig kom så ble jeg såklart syk! Så i hele helgen har jeg vært så syk at jeg har lugget på soffaen hver eneste dag og ikke orket og gjørt noe annet enn det. Jeg er ikke i tipp-topp form enda men jeg blir bedre og bedre etter hver dag!

Nå har jeg endelig tatt meg tid til og lage et "Dagens Wants" innlegg. Dette har jeg brukt nesten hele dagen på, hehe, fordi jeg hater og lage slike inlegg og at det tar så lang tid og redigere bildene sammen og legge til tekst! Uansett, jeg har funnet en del antrekk som jeg syntes var døds kule fra Nelly som jeg hadde lyst til å dele med dere smile

 

                                                                   

                                                                              Kors ring HER                                 Svarte spike sko HER                           Krage HER                                      Hvit ring HER

 

                                                                                            85 t-skjorte HER                                         Svart blonde topp HER                                             Rosa kjole HER   

 

                                                                                     Paljett shorts HER                                            Grå kjole med paljetter HER                         Svart kjole med paljetter HER  

     

Hva syntes du? Hva likte du best?
KLIKK → HER ← FOR OG KOMME TIL SPØRSMÅLSRUNDEN


//duckface

Da var det "endelig" Madag igjen! Mandag er den værste dagen i uka. Er alltid trøtt og jævelig på skolen på mandager fordi jeg har blitt vandt med og legge meg sent på Fredagene og Lørdagene, så da legger jeg meg sent Søndags - kvelden også! I dag på skolen kom jeg så vidt til tiden. Heldigvis hadde vi dobbel DANS første time så vi måtte bruke tid på å skifte, så da ble jeg heldigvis ikke sen. På min skole, hvis man får  3 "lates" eller er sen til skolen tre ganger så får man gjennsittning.

Bare så dere vet det. Grunnen til at jeg aldri blogger før rundt syv tiden er fordi jeg har fotball-trening; Mandag, Tirsdag, Torsdag og kamper i helgene... Slitsomt i tanke på skole og andre hobbyer jeg har
KLIKK → HER ← FOR OG KOMME TIL SPØRSMÅLSRUNDEN

23 Euro fra ZARA


50 Euro fra ZARA

23 Euro fra ZARAHva syntes du?
KLIKK → HER ← FOR OG KOMME TIL SPØRSMÅLSRUNDEN

Dette inlegget skulle jeg egentlig legge ut i går men så dro jeg til Charlotte å glemte helt bloggen.

I hele dag fra kl: 09.30 - 16.00 har jeg og hele 10 klasse vært på klassetur! Grunnen til at vi skulle på klassetur var fordi vi skulle bli bedre kjent med hverandre fordi hvert år så kommer det mange nye elever og da er det jo koselig og bli bedre kjent med nye folk. Jeg er ikke helt sikker på hva stedet heter men det er er et sted hvor man klatrer mye i tau og henger i lufta hele tiden. Det har vært en utrolig koselig dag og jeg tror alle hadde det supert! 

På skolen min er vi delt opp i mange "advisors". Det er en gruppe elever på 12 samme trinn som har en kontakt-lærer som skal hjelpe deg igjennom året og som får med seg alt hva andre lærere sier om deg og hvilke karakterer du får. I dag har vi måtte være i den gruppa hele dagen, og heldige meg hadde noen venner jeg kunne være med :)

Når vi kom frem til skolen igjen var klokken halv 5. Klokka 18.00 skulle jeg på fotball trening så jeg ble igjen på skolen til da! I dag var det en litt spesiell dag. Først skulle vi jogge i ca en halv time rundt i nabolaget også når vi var ferdige fikk vi is :) Is er kanskje noe av det værste og spise rett etter man har trenet men jeg kunne bare ikke si nei. 
Adrian 


Ziyanda og Diego

Isabel og meg


Laura og Ann-KathrineSiden jeg ikke har noe spessielt spennende liv akuratt nå tenkte jeg og ha et innlegg om hva Jeremias (broren min) gjorde i helga! I helga hadde altså da Jeremias "pool party". Siden han ikke fyller 13 før i Oktober og han ville ha pool party så måtte han feire bursdag det en måned før. Jeg har ikke spurt han så veldig mye om hvordan han syntes det var men jeg regner med at han og alle de 30 gjenstene stor-koste deg !! 

Siden Jeremias hadde masse venner på besøk og jeg ikke ville se mer ut som en loner, så fikk jeg Charlotte og Martine til og komme til meg for og holde meg med selskap, haha... Vi hadde det gøy sammen som vanlig og holdt et godt øye på de "små". Etterhvert ble jeg og Charlotte veldig frustrerte over at det var så fint og varmt ute og at vi ikke kunne bade så med en gang gjestene enderlig hadde dratt. SPURTET vi ut i det forfriskende vannet!


klare for barne-leker...


Her skulle man altså ha to rekker. Annhver gutt og jente! Hver rekke fikk en mandarin hver også var det om og gjøre og få appelsinen til slutten av rekka ved og bruke denne metoden


Dette var den siste "leken" de hadde! Her har mamma og pappa knytet sammen to snører også skulle en gutt og jente konkurere om hvem som kom seg over knuten. Jeg, Charlotte & Martine ble veldig inspirert av denne leken så vi bestemte oss for og gjøre det samme:IGJEN, Jeg aner ikke hva som skjer med bildefargene! Når jeg laster de opp blir de bare i denne type grå/brun fargen

Hva har du gjordt i helga?
Outfit: genser fra Monki , Topp fra Kroatia , bukse fra pepe jeans , veske fra bikbok , klokke fra ERNEST :)
Siden jeg bor i Belgia nå så hadde jeg tenkt til og legge ut noen viktige og noen ikke så vikitge faktaer om landet jeg nå bor i. Noen ting kommer ikke til og være like lærerikt og interessant som det andre, uansett:

- Belgia har 10 millioner innbyggere

- Flagget til Belgia er svart, gult og rødt 

- Belgias hovedstad er Brussel

- Belgia er på en måte delt opp i 3 biter. i den ene delen av Belgia snakker dem Fransk, den andre Tyrsk og den tredje Flamsk. (Jeg bor i delen hvor dem snakker Fransk)

- Belgia kalles "Hjertet av Europa" Siden NATO har hovedkontor her og det er mitt i Europa

- Kongen av Belgia heter Kong Leopold den II 

- Belgia er kjent for sjokolade, pommes frites, blåskjell og øl. 

- Jentene i Belgia er IKKE som jentene i Norge. Jeg går på en internasjonal skole hvor folk skal lære seg ENGELSK og snakke ENGELSK med hverandre. Men de Frankse/ Belgiske jentene fra 8- 11 klasse har funnet seg en liten "gruppe" hver som de henger med. Og bare snakker Fransk hele tiden og derfor kan de veldig lite Engelsk. De gidder IKKE og prøve og få seg noen Amerikanske eller noen andre venner som snakker Engelsk fordi de tror de er så mye bedre og kulere enn dem. Det er så mye jeg irriterer meg over disse jentene, så jeg vill ikke begynne engang og skrive opp alt jeg irriterer meg over noen av dem engang! (Kanskje i et annet innlegg engang)

- De mest poppulære kles-butikkene i Belia er kjeder vi har i Norge: ZARA , h&m, Mango 

- Og kjeder man ikke har i Norge: Pimpkie, Forever 21 , New Look , Bershka , Massimo Dutti , Abercrombie and Fitch , og flere som jeg ikke kommer på i farten

- Det er en Skandinavisk Skole i Belgia! Charlotte, Martine og Agnes som dere har sett på bloggen før går der

- Belgia er blitt til et veldig internasjonalt land, i og med at det kommer så mange folk fra hele verden for og jobbe her

 

Alt jeg kommer på for nå! Hvis jeg kommer på noe mer en annen gang kan det hende jeg legger det til i dette innlegget eller et nytt et
hits